CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU

Blog del projecte Ciutats constructores de pau

Diputació de Barcelona

Logotip Diputació de BarcelonaLa Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa. Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments.

L’acció internacional és una de les línies d’acció de les que s’ha dotat la Diputació de Barcelona per assolir els seus objectius estratègics. Durant aquest mandat la seva missió és projectar exteriorment el territori de Barcelona per tal de posicionar els seus municipis i captar noves oportunitats. La Direcció de Relacions Internacionals, adscrita a l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, és l’encarregada de dur a terme aquesta tasca.

Des de la Direcció de Relacions Internacionals, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, es gestiona la part del pressupost (0’7%) que la Diputació de Barcelona reserva dels seus ingressos propis per a les activitats de cooperació al desenvolupament. En l’àmbit de la Cooperació al Desenvolupament, la Direcció de Relacions Internacionals té tres grans objectius:

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació Barcelona ha anat integrant progressivament l’acció internacional en tant que política pública, a la vegada que ha impulsat el rol dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona per vetllar pel reforç de les seves estructures, promovent accions d’Educació per al Desenvolupament que impulsin el foment de la solidaritat i de la cultura de la Pau.

El foment de la Cultura de Pau és una línia d’actuació que la Diputació de Barcelona vol potenciar, atès que és punt clau per la convivència ciutadana en particular i en la global del món.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Follow CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU on WordPress.com

Agenda d'activitats

No existen eventos próximos

Ennuvolats

A %d blogueros les gusta esto: