CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU

Blog del projecte Ciutats constructores de pau

El Prat de Llobregat

Des de fa molts anys l’Ajuntament del Prat ha deixat palès el seu compromís envers la cooperació internacional i la defensa de la pau i els drets humans.

Ja sigui en accions de sensibilització a la ciutadania, com la celebració de les Jornades del Prat Solidari o la celebració del Dia Internacional per la Pau o el Dia Internacional dels Drets Humans,  com el suport donat a les diferents entitats que integren  la Comissió del Prat Solidari per dur a terme diferents projectes de cooperació. La regidoria ha fet una aposta ferma per mantenir i incentivar aquelles accions que treballin per la defensa dels valors que guien els nostres eixos estratègics, així com la defensa dels drets humans i el recolzament a les persones que treballen per aconseguir un món més just i solidari, on est¡guin garantits els drets fonamentals de totes les persones, amb independència del seu origen, nacionalitat, ètnia, sexe, condició política o situació social o econòmica.

És per això que l’Ajuntament del Prat no podia deixar de participar en aquest projecte conjunt que permetrà donar difusió de les dificultats que  afronten aquests defensors i defensores dels drets humans, que dediquen les seves vides a la sensibilització internacional per al compliments d’aquests drets universals.

Els drets dels que avui gaudim els han aconseguit, al llarg de la història, persones compromeses que hi ha dedicat les seves vides. El paper d’aquests defensors i defensores és un element cabdal i un valor incalculable, perquè la seva lluita ha servit perquè les generacions presents i futures puguin construir les seves vides d’una manera més justa.

Tot el nostre suport per a aquestes persones i per al projecte de Ciutats Defensores.

 

En el marc d’aquest projecte en El Prat de Llobregat es realitzaran les següents activitats:

– Dilluns 6 d’octubre, diversos espais

9.00-11.00 Xerrada de Caddy Adzuba amb la Taula de dona

9.00-11.00 Xerrades amb estudiants de secundària

12.00-13.00 Entrevista a Caddy Adzuba per la ràdio

16.30-17.30 Rebuda institucional dels activistes de pau

18.00-20.30 Xerrada-col·loqui sobre “el rol dels mitjans de comunicació en la construcció de pau” a càrrec de Caddy Adzuba, Meir Margalit, Issa Amro, Txema Urkijo, Chema Caballero i Diego Quiroga.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Follow CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU on WordPress.com

Agenda d'activitats

No existen eventos próximos

Ennuvolats

A %d blogueros les gusta esto: