CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU

Blog del projecte Ciutats constructores de pau

Diego Quiroga Bonilla

És un membre actiu de l’associació Acción Colectiva de Objetores y Objetoras de Conciencia de Colòmbia, que és una organització formada per joves, homes i dones, que tenen en comú la lluita pel respecte de la llibertat de consciència i el dret a rebutDiego_Quirogajar la participació directa i indirecta en qualsevol exèrcit militar i en la guerra.

Les primeres inquietuds d’en Diego davant del tema neixen arran que diversos familiars propers van participar directament en les forces militars. Aquesta experiència li va permetre viure de primera mà l’autoritarisme, el patriarcat i la violència com a agent organitzador de les relacions quotidianes. Quan va començar els seus estudis en sociologia és quan va assolir establir les connexions específiques d’aquests aspectes amb el context cultural del militarisme.

Des de fa quatre anys ha estat compartint al costat del moviment antimilitarista a Bogotà, principalment realitzant accions comunicatives i accions directes no violentes en jornades de reclutament, desfilades militars (dia de la independència) i participant en processos creatius per intervenir espais públics no convencionals, promovent l’antimilitarisme i els drets juvenils des de l’exercici de l’objecció per consciència. Avui faig part de l’Acció Col • lectiva d’objectors i objectores de Consciència (ACOOC).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Follow CIUTATS CONSTRUCTORES DE PAU on WordPress.com

Agenda d'activitats

No existen eventos próximos

Ennuvolats

A %d blogueros les gusta esto: